Wachten op de bijwerkingen

Nog een paar weken en dan prik ik op zondagavond, de zondag wordt mijn vaste prikdag. Op dit moment werk ik daar langzaam naartoe. Vanmorgen heb ik me weer geinjecteerd en dat ging redelijk routineus. De rest van de dag doe ik het heeeeeel rustig aan, hopelijk zijn de bijwerkingen weer wat minder aanwezig dan vorige week. Avonex1

Advertenties

6 thoughts on “Wachten op de bijwerkingen

  1. Oei … dat worden weer een paar slapeloze nachten, vrees ik.
    Erg vervelend dat je straks voorgoed aan de medicatie moet. Ik had nog zo gezegd “Doe het nu rustig aan …” Maar ja, als jij mij pers√© wilt inhalen met je MS-klachten, dan moet het maar …
    Sterkte in elk geval!

  2. @Jetske: Tysabri zou alleen een optie zijn als een behandeling met interferon niet blijkt te werken. Maar ook in dat geval zou ik er wel heel diep over na moeten denken of ik dat wel zou willen. Met name de kans op een potentieel dodelijke bijwerking (Progressieve Multifocale Leuko-encefalopathie, PML) spreekt me niet erg aan. Bovendien ben ik inmiddels al zover dat ik denk dat ik wel zal wennen aan het wekelijks injecteren. Maar in ieder geval bedankt voor het meedenken!!

  3. @Jan K. alias Afanja: Een slapeloze nacht meer of minder, daar liggen we toch niet meer wakker van? Overigens bedankt voor een bijzonder leuke middag!

  4. @Jan Oefening baart inderdaad kunst. Het ging gisteren weer iets beter dan vorige week. De bijwerkingen worden iedere week iets minder, komt wel goed…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s