Druk

Het gaat wonderbaarlijk goed met mij. Vandaag was ik zelfs in staat om samen met Griet op de verjaardag van mem de afwas te doen, natuurlijk nadat ik eerst de fantastische nieuwe stoel had uitgeprobeerd. Mijn complimenten aan Jan en Aafje die een grote rol hebben gespeeld in het uitzoeken van de stoel!
Afgelopen weekend hebben we met Stringtime het hele weekend gewerkt aan onze sets voor het Grevengrass festival in Duitsland en het Big Bear festival in Zuidlaren tijdens het komende Pinksterweekend. We hebben twee dagen hard gewerkt en zijn zeer tevreden over het resultaat. Op beide festivals spelen we zonder onze eigen gitarist. Hij zal worden vervangen door Kevin Lynch, een in Nederland woonachtige Amerikaan. Kevin is waanzinnig goed op de mandoline en afgelopen weekend bleek dat hij naar mijn idee ook één van de beste bluegrassgitaristen in Nederland is. Op beide festivals speelt een aantal geweldige bands, het is een voorrecht om met hen het podium te delen. De hoofdact van het Big Bear festival is Junior Sisk & Ramblers Choice. Vorig jaar heeft deze band een aantal van de belangrijkste prijzen gewonnen die je als bluegrassband kunt winnen (zeg maar de Oscars van de bluegrassmuziek). Op de IBMA (International Bluegrass Music Association) conferentie van vorig jaar wonnen zij de prijs voor het beste album en de beste bluegrasssong van 2012 (hieronder een filmpje van dat nummer).
De komende periode wordt leuk, maar druk: Noa viert haar verjaardag, we spelen in de finale van een festival ter promotie van de Drentse taal, we gaan naar de EWOB in Voorthuizen en we spelen op twee prachtige festivals. Ik heb er zin in!!!!!bb1 bb2bb4

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s