Barcelona (1)

Laura en ik hebben een prachtige trip gemaakt naar Barcelona. Vorige week zaterdag vertrokken we met het vliegtuig om 10.30 uur naar Girona, vandaar zijn we verder gereisd met de bus.
De data waarop we op reis gingen waren zorgvuldig gekozen. Lang geleden leek het er op dat FC Barcelona op 15 januari thuis zou spelen tegen Las Palmas, ik verheugde me lange tijd op een middagje op de tribune in Nou Camp. Enkele weken/maanden voordat we vertrokken werd deze wedstrijd helaas verplaatst naar de zaterdagmiddag, daar ging mijn kans om Messi aan het werk te zien.
Onze reis verliep echter bijzonder voorspoedig en we waren om 15.00 uur in het hotel. Dit gaf ons tijd om vóór aanvang van de wedstrijd (16.15 uur) bij Nou Camp aan te komen, ter plekke kaartjes te kopen en op de tribune plaats te nemen.
Ik heb genoten! Spannend was het niet, Barcelona won met 5-0, maar het was een feest om een wedstrijd in dat prachtige stadion te zien.
En wat ging het er anders aan toe dan in Nederland. We zagen oude mensen, veel vrouwen, gezinnen met jonge kinderen en Las Palmas supporters die na afloop gemoedelijk met de Barcelona supporters mee liepen op weg naar de metro.
Wat een geweldig begin van deze korte vakantie.barca1barca2barca3barca4barca5

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s