EWOB 2017

Er is weer wat tijd verstreken sinds mijn laatste berichtje. Er is natuurlijk wel het één en ander gebeurd, ik zal kijken of ik daar morgen nog wat over kan plaatsen.
Nu eerst de voornaamste muzikale gebeurtenis van het jaar, we speelden met Stringtime voor de tweede keer op het EWOB (European World of Bluegrass) festival in Voorthuizen.
Het festival werd dit jaar voor de 20ste en laatste keer georganiseerd omdat het gebouw waar de concerten en workshops werden gehouden wordt afgebroken. Een andere lokatie is niet gevonden, hopelijk vindt het alsnog doorgang, in Nederland of ergens anders in Europa.
Op het EWOB festival spelen de beste bluegrassbands van Europa (in totaal zo’n 40 bands), het is dan ook een eer om daar te mogen staan.
We speelden op de laatste dag, vóór onze favoriete band G’runs and Roses. Later die dag speelde één van de beste bluegrass mandolinspelers ter wereld nog een prachtig concert met zijn vrouw (morgen meer daarover).
Omdat we op de laatste dag speelden was het festival voor ons een dag korter dan normaal. We zijn een dag later aangekomen zodat ik redelijk fit op het podium kon staan.
In één van de nummers maakte ik een vreselijke blunder op de mandoline, maar daar redde ik me aardig uit met wat humor. Jan (banjo) had een ongelukje op het podium, waardoor we niet alle geplande nummers konden spelen, maar het was genieten op het grote podium voor zo veel mensen!
En na afloop kregen we veel mooie reacties!
Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Ton Dentinger vanaf de eerste rij, waarvoor dank!
Ewob1ewob7ewob14ewob15ewob19ewob20ewob23ewob32ewob35ewob37ewob39ewob40

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s